Flors i Teatre

Aquesta setmana hem tingut a la botiga la presentació del nou musical d‘Àngel Llàcer i Manu Guix: La tienda de los Horrores

   (Foto Ana Amat ACN)

Van voler fer la presentació a premsa amb nosaltres doncs l’obra va de flors!Que bé que es parli de flors!!! S’està perdent la maca costum de regalar flors, d’adornar la casa , portar un detall quan vas a sopar a casa d’algú….

 

Desde Flors Navarro treballem per fomentar la cultura i per això no ho vem dubtar ni un segon quan ens van fer la proposta.
Com dir que NO a una companyia tan motivada, tan alegre, tan de «bon rotllo» com la del Manu i l’Angel????

(Foto Ana Amat ACN)

Van fer, com no podria ser d’altre forma, un espectacle, amb les intervencions dels membres de la companyia, la gràcia innata d’en Corbacho i ens van deleitar amb una canço de l’obra que va fer vibrar la botiga amb les espectaculars veus de la Diana Roig i En Xavi Duch

 

(foto Diari Ara)

SINOPSI

Aquesta és la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del Senyor Mushnik, dóna un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta. L’exòtica planta, que salvarà el negoci i aportarà nou clients, té un petit gran problema: és carnivora i s’aliment de sang humana… La vida d’aquest tranquil barri de Los Angeles està a punt de canviar per sempre.

 

S’estrenarà al Coliseum el 12 de Setembre, esperem que us animeu a anar a verure-la. Té l’èxit assegurat!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *